Old Lake Golf Club & Hotel

Het Old Lake Golf Hotel is gelegen naast de golfbaan en biedt haar gasten de ideale combinatie van Golf en Ontspanning. Het hotel heeft 34 moderne kamers en een elegante huiselijke sfeer. The Old Lake is een perfecte locatie en ligt slecht 1 uur rijden vanaf Boedapest.  

De wedstrijdgolfbaan met 18 holes (par 70) ligt in een bosrijke omgeving en is een uitdaging voor alle golfers. Naast de 18 holes golfbaan is er ook een Par 3 baan perfect om uw korte golfspel te oefenen. 

Geniet van deze unieke wereld net buiten Boedapest! 

Uw verblijf op de Old Lake Course is perfect te combineren met een bezoek aan Boedapest of met een dag golfen op De Continental Citygolf, een unieke 9-holes stadsgolfbaan, in het hart van Boedapest of  Pannonia Golf & Country Club of dineren in het Michelin sterren restaurant Platan in Tata. Alles is mogelijk!

Arrangementen:

Al onze arrangementen zijn maatwerk. U geeft aan wat u wenst en wij verzorgen een passende prijsopgave. Uiteraard met doordeweeks onbeperkt golf en gebruik van de driving range.

Als liefhebbers van golf laten wij u graag kennismaken met de Old Lake Golf Club & Hotel als Pannonia Golf als al het andere wat Hongarije te beiden heeft.

Impressie Old Lake Golf