Zala Springs Golf Resort

De plek voor golfers en iedereen die uitstekende kwaliteit, verfijnd design en hoogwaardige diensten op prijs stelt. De nabijheid van de rivier de Zala en het Balatonmeer als de uitzonderlijke geografische omstandigheden maken Zala Springs Golf Resort een favoriete plek voor golfliefhebbers. 

De baan is ontworpen om de talloze uitdagingen, water, bunkers als schoonheid en vreugde voor alle spelers te combineren.

Diverse arrangementen:

  • 6 overnachtingen met 6 dagen ONBEPERKT golf, vergoeding € 859,- p.p. o.b.v. 2 persoons suite;
  • 7 overnachtingen met 6 dagen ONBEPERKT golf, vergoeding € 879,-  p.p. o.b.v. 2 persoons suite;
  • Wilt u korter of langer verblijven? Wij verzorgen een aanbiedingen op maat;
  • Transfer vanaf vliegveld Wenen of Boedapest naar Zala en visa versa is mogelijk.

 
Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief boekings- en servicevergoeding p.p. inclusief, onbeperkt golf en gebruik van de driving range, ontbijt en Spa Wellness Experience. Toeslag 1 persoon € 50,- per nacht. Een Golf buggy of trolley kunt u ter plaatse huren. Tarief op basis van eigen vervoer. Halfpension is bij te boeken voor € 40,- p.p. per diner. 

Word wakker met de adembenemende natuur in de omhelzing van de heuvels van Zala! De luxe suites, zijn ruim, licht en modern ingericht, met smart televisies geschikt voor Netflix. Avonds kunt u dineren Zala Spring Bistro, Zala Springs Bistro, verwelkomt zijn gasten het hele jaar door met unieke gastronomische ervaringen, unieke wijndiners en muzikale avonden! 

Als liefhebbers van golf laten wij u graag kennismaken met Zala Springs Golf Resort.

Impressie Zala Spring